Laadpas

Eigen laadpas van Q. EV Solutions

Onze laadpassen zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten en werken in heel Europa op 95% van de laadpaalmerken. Met onze laadpassen kan je op meer dan 100.000 laadpalen laden in Europa.Koop een laadpaal bij ons en wij configureren 1 pasje gratis (extra pasjes zijn te verkrijgen vraag naar onze prijzen). Ook zonder laadpaal aan te kopen kan je bij ons terecht voor de aanschaf van een laadpas (vraag onze voorwaarden via het aanvraagformulier).

Voor zakelijke klanten beheren wij ook de volledige afhandeling van facturatie als je uw laadpaal semipubliek openstelt vraag naar onze prijzen via het aanvraagformulier.

 

Stuur een aanvraag

Ook kunnen wij split billing uitvoeren op jullie laadpalen. Bv: uw werknemer heeft een laadpaal thuis en die mag voor 25 euro laden per maand, dan kunnen wij dit regelen met onze servers. Bedrijven die hun laders semi publiek openstellen, kunnen zelf hun tarief van laden door derden bepalen. Als bedrijf kan je dus geld verdienen aan mensen die extern op jouw laadpaal komen laden. Met de Q EV APP op uw gsm kan je alle laadpalen terugvinden die op onze servers zijn gekoppeld (meer dan 100.000 laadpunten in heel Europa) Je kan nakijken via onze APP welke lader bezet is en hoelang je nog moet wachten vooraleer je kan laden, ook het vermogen van de lader kan je bekijken.

De Q. EV. APP is gratis voor al onze laadpas klanten.

Laadpas

Een vraag over uw laadpaal?

Stuur uw aanvraag voor een laadpas

    Laadpas aanvragen