thuislader elektrische wagen

Innovatieve laders

Alfen startte hun fabriek in Hilversum daar produceerden ze hoog- en laagspanningsapparaten. Vandaag is Alfen een internationale onderneming die zich bezighoudt met innovatieve producten binnen de energiewereld.

Zo houden ze zich nu bezig met energieopslag en Ev laders.

De EV laders van Alfen zijn van topkwaliteit, zo bestaat hun assortiment enkel uit slimme opladers welke hoge pieken op jouw elektriciteitsrekening voorkomen.

Ze zijn voorzien voor zowel thuisladers, laders voor bedrijven alsook laders geschikt voor openbare ruimtes. Je kan de laders op elkaar afstemmen en in een netwerk plaatsen. De laders van Alfen kan je gebruiken met onze laadpassen waardoor het voor jouw bedrijf simpel is alles op te volgen.

Je kan optioneel kiezen voor een mooie montagepaal, welke met weggewerkte bekabeling en ‘stand alone’ op de parking kan gezet worden.

De zakelijke laders zijn voorzien van een groot full colour LCD scherm.

Bekijk de laders snel in onze webshop in combinatie met onze plaatsingen en geniet nog van de korting die de regering aan slimme laadpalen geeft.

Als bedrijf kan je genieten van een subsidie die de regering vandaag nog geeft, dit voorlopig tot april 2023. Ga hiervoor naar onze subsidiepagina en kijk wat de regering voor jou kan betekenen.

Top 3 laadpalen van Alfen

Alfen

Alfen Eve Single S-line met autolaadkabel 5m versie 3 fase

1 108.00
Alfen

Alfen Eve Single Pro line 3F socket versie

1 379.00
Alfen

Alfen Eve Double Pro line

3 150.00

Het volledig aanbod aan laadpalen
van Alfen

Alle producten van Alfen Laadpalen Alfen

Contacteer Q.Ev. Solutions