Een Wallbox is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om zijn elektrische auto op te laden. Bij Q. EV. Solutions and distributions in Lebbeke hebben we een breed assortiment van Wallbox, perfect voor zowel thuisgebruik als voor zakelijke omgevingen.

Wil jij een Wallbox voor thuis of zakelijk?

Bel ons Naar contactformulier

Een Wallbox is ruimtebesparend en efficiënt

Een Wallbox is niet alleen handig in gebruik, maar neemt ook veel minder plaats in dan traditionele laadstations. Dit maakt het de ideale keuze voor wie beperkte ruimte heeft, maar toch snel en efficiënt zijn auto wil opladen. Om die reden is het een vaak gekozen optie voor een privélaadpaal. Als groothandel van elektrische laadpalen benadrukken we het belang van een gebruiksvriendelijke, ruimtebesparende laadoplossing die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Bovendien maakt de eenvoudige integratie van een laadpas het gebruik nog gemakkelijker.

Schakel over op slim laden

Ben je klaar om de overstap te maken naar een handiger en efficiënter laadsysteem voor je elektrische auto? Onze realisaties in het veld tonen aan dat een Wallbox een aanzienlijke toevoeging is aan elk huishouden. Vergeet niet de juiste laadkabel te kiezen om je laadervaring compleet te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen Wallbox te bestellen en te laten installeren.

Top 3 laadpalen van Wallbox

Wallbox

Wallbox Pulsar Plus 22KW 5M kabel type 2 – 3F

749.00
Wallbox

Wallbox Copper SB 22KW 3F socket

795.00
Wallbox

Wallbox Commander 2 – 22KW 3F 5M kabel

1 149.00

Het volledig aanbod aan laadpalen
van Wallbox

Alle producten van Wallbox Laadpalen Wallbox

Contacteer Q.Ev. Solutions