Gresgying is een Chinese fabrikant in snelle DC en AC laders .

 

Deze fabrikant biedt laders aan van topkwaliteit, ze zijn +-30% goedkoper dan de Europese laders maar zeker niet minder in kwaliteit. Als je weet dat ze laders produceren voor top merken zoals PB en Shell dan wil dit al iets zeggen over de kwaliteit van de laders.

Ze hebben laders tot 720KW wat enorm zwaar is en perfect kunnen gebruikt worden voor de vrachtwagens en bussen in ons land.

Gresgying heeft een Belgische manager waar wij als dealer dus een 1 op 1 gesprek kunnen mee aangaan bij problemen, wat ons sterker maakt en sneller tot actie kunnen overgaan bij eventuele vragen.

Wij van Q EV Solutions zijn trots dit merk als groothandel te kunnen aanbieden aan onze klanten, dit is een merk met een sterk imago en top kwaliteit aan laders.

 

Bekijk zeker onze toestellen die we verdelen in België voor zowel Nederland als Luxemburg

Gresgying laders worden gemaakt met de meest technologische snufjes aan boord.

We bieden zowel de AC als de DC laders aan in België.

De AC laders zijn 22KW en worden geleverd met type 2 kabel of socket versie

De DC laders zijn allemaal geleverd met de CCS2 stekkers en kunnen gekoeld en niet gekoelde kabels zijn. (afhankelijk van de zwaarte van de lader)

Door de grote voorraad in China kunnen de laders snel geleverd worden afhankelijk van de klant kan dit met de vlieger of de boot.

 

Wij bij Q ev solutions zorgen dan ook voor een A tot Z levering van deze laders en staan in voor de gehele garantie van deze producten.

Top 3 laadpalen van Gresgying

Gresgying

Gresgying 30KW

Gresgying

Gresgying 120KW/180KW

Gresgying

Gresgying 60KW

Het volledig aanbod aan laadpalen
van Gresgying

Alle producten van Gresgying Laadpalen Gresgying

Contacteer Q.Ev. Solutions