Etrel thuisladers

Etrel laders behoren tot de top van de wereld als het over EV laden gaat.

In 2021 is Etrel een onderdeel van Landis + Gyr geworden, hiermee vertegenwoordigen ze een competentiecentrum voor elektrisch laden.

Deze laders zijn slim en vermijden een hoge factuur in de oplopende energiefacturen die de dag van vandaag bij iedereen voelbaar zijn.

De laders zijn geschikt voor zowel thuisladen, alsook hebben er laders voor bedrijven en laders welke geschikt zijn voor openbare ruimtes. Je kan de laders op elkaar afstemmen en in een netwerk plaatsen, zodanig dat jouw parking kan uitgerust worden met een groot aantal laders.

Al deze laders zijn, door de software dewelke Etrel laders beschikken, perfect te sturen met onze laadkabels. Zo kan je heel het netwerk van uw laders opvolgen en beheren.

De Etrel laders zijn van robuuste materialen gemaakt waardoor ze super sterk en betrouwbaar zijn

Zo kan je als bedrijf ook een bankkaartsysteem in de inch duo plaatsen waardoor je direct geld kan verdienen wanneer derden komen laden op jouw netwerk – denk maar aan een tankstation.

Als bedrijf kan je genieten van een subsidie die de regering vandaag nog geeft, dit voorlopig tot april 2023. Ga hiervoor naar onze subsidiepagina en kijk wat de regering voor jou kan betekenen.

Voor deze laders voorzien wij ook plaatsingen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Top 3 laadpalen van Etrel

Etrel

Etrel Inch Duo 2x22KW – 32A

4 998.00
Etrel

Etrel Inch PRO 7.4KW- 22KW – 32A

1 503.00

Het volledig aanbod aan laadpalen
van Etrel

Alle producten van Etrel Laadpalen Etrel

Contacteer Q.Ev. Solutions