• ✔ Eigen installateurs
  • ✔  Eigen laadpassen
  • ✔  Zowel bedrijven als particulieren

Een slimme laadpaal thuis of bij jouw bedrijf installeren, betekent kiezen voor de toekomst. Bij Q. EV. Solutions and distributions in Lebbeke begrijpen we dat de overstap naar elektrisch rijden vlot moet verlopen. Daarom zetten we vol in op de slimme laadpaal, een geavanceerd systeem dat niet alleen je voertuig oplaadt, maar ook communiceert met je huis of bedrijfsnetwerk om het laden efficiënt te beheren.

Heeft u een vraag over uw EV-laadpaal?

lader elektrische auto

Voordelen van een slimme laadpaal

Een slimme laadpaal doet veel meer dan alleen je auto opladen. Het biedt een reeks aan voordelen die het gebruiksgemak verhogen en je energiekosten verlagen. Zo kan een slimme laadpaal bijvoorbeeld het laden uitstellen naar een moment waarop de energieprijs lager is, dankzij de integratie met een slim energienetwerk. Als onderdeel van onze groothandel van elektrische laadpalen bieden wij je diverse modellen aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Zo bieden we ook de optie voor snelladers om het opladen nog sneller te laten verlopen.

Schakel over op slim laden

Overweeg je een laadpaal te laten installeren voor je bedrijf of thuis? Nu is het moment om te kiezen voor een slimme laadpaal. Onze realisaties in het veld tonen aan dat een slimme laadoplossing een waardevolle toevoeging is voor zowel particulieren als bedrijven. Maak gebruik van een laadpas om het laden nog eenvoudiger te maken en profiteer van onze uitgebreide service en expertise.